Ik ben vrouw, moeder, dochter, kunstenaar, ontwerper, Rotterdammer, museoloog.Ik ben opgeleid aan de Willem de Kooning Academie en als museoloog aan de Hoge school voor de Kunsten. 

Dingen voorwerpen die er al zijn fascineren haar. Ze zoekt naar verhalen van voorwerpen. Identiteit is iets wat een belangrijke plek heeft in haar werk.  Hoe kleed je je wat wil je uitdrukken. Hoe kijken mensen naar elkaar. De identiteit van mensen veranderd. Dit leg ze vast zoals in de serie collages ‘Hidden Identities’  en soms als het ruimtelijke installatie. Haar werk is organisch qua vorm en structuur. Ze werkt met materialen die in haar omgeving zijn.

De paperbag is een klassieker en een duurzaam product, ik gebruik bestaande  posters voor dit ontwerp. Ontwerper Jos van der Meulen gaf mij de productierechten.  Ze zijn er in verschillende maten.  Ik maak  documentmappen, vlaggetjes en ande

Ik ben ontwerper van artistieke projecten en ontwerpen van producten. Van Jos van der Meulen heb ik het ambacht van paperbags maken overgenomen. ben ik meer ontwerper geworden. Dit is een interessant spel. 
Kunstenaar kijk je naar naar producten. Artistieke werk inspireert voor de product ontwerpen en andersom komt het werk weer voort uit sommige ontwerpen die ik maak. 

Momenten van expositie

In dit stukje komen alle exposities waar ik aan meegedaan heb

 

expo ART Rotterdam -Maragrine fabriek
4 februari – 8 feb 2024

Label Armeni Rotterdam

6 juni-10 juni 2022

expo ART Rotterdam -Wilhelminakade 701
4 februari – 8 feb 2023