Projecten artistiek werk

Beeldend kunstenaar

hidden Identity, zelfportret, kunst

Inspiratie en projecten

in de shop vind je paperbags en andere producten.

Ik vertel je graag meer over mijn werk en mijn inspiratie. Je kunt winkelen in de shop voor paperbags, collages, tekeningen, werk van keramiek. 

Winkel

In de winkel kun je paperbags mijn kunstwerken van keramiek, collages, papier en duurzame cadeaus vinden.

Duurzaam ontwerp

De paperbag is een klassieker en een duurzaam product, ik gebruik bestaande  posters voor dit ontwerp. Ontwerper Jos van der Meulen gaf mij de productierechten.  Ze zijn er in verschillende maten.  Ik maak  documentmappen, vlaggetjes en andere producten van papier. 

Ruth

Een indruk van wie ik ben en wat ik doe? 

Duurzaam ontwerp

De paperbag is een duurzaam product, ik gebruik bestaande  posters voor dit ontwerp. Van ontwerper Jos van der Meulen leerde ik het ambacht en kreeg ik de productierechten.  Ze zijn er in verschillende maten. Documentmappen /laptophoezen en andere producten in ontwikkeling! 

Voeg je header hier toe

contact opnemen

Wil je contact met mij opnemen, of je abonneren op mijn nieuwsbrief? Klik op onderstaande link.

mijn verhaal

Bij verhalen droom ik weg, en zie ik allerlei dingen voor me van voorwerpen die iets vertellen. Het kan een foto zijn of een stoel of iets wat ik op straat vind. Die voorwerpen lijken iets te zeggen, een gevoel, een sfeer en dat wil ik delen en laten zien, de voorwerpen hebben menselijke eigenschappen, soms zijn ze een beetje moe of beschadigd, soms lekker fris van kleur. 

Tegelijkertijd gaat het over het hier en nu en soms over vroeger, de projecten die ik doe beginnen vaak bij dingen. Laatst zag ik een foto van een stad waar mensen uit gevlucht waren, stoelen en huisraad ligt op straat, verweesd, alleen, over land gaat het en je wortels, ik zie structuren en patronen voor me die ik wil ordenen.

Dat wil ik vastleggen en documenteren met tekeningen van stoelen en interieurs, soms gaat het meer over vormen uit de natuur, planten en bloemen, dieren of zeewier.

 Ik werk in mijn eigen atelier in Rotterdam Zuid. ik ben opgeleid als museoloog en ik ben  afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.  Ik neem deel aan verschillende exposities en beurzen.  Eerst werkte ik achter de schermen als museumeducator. Nu werk ik als kunstenaar ervoor. Ik ervaar dat als heel bijzonder om zoveel aspecten van de kunstwereld te zien en mee te maken. De plek die ik nu heb als maker vind ik de allerleukste.

papierinstallatie